> Gött å blandat -

Gött å blandat

Lite om mycket ;-)

Schäferforum

Kommentarer (1)

2009-12-31 @ 23:07:24

Har skapat ett schäferforum, eller ja andra bruksraser är också välkomna in:http://gersheps.forum24.se/gersheps.html

Kram

Gott Nytt År!

Kommentarer (0)

2009-12-31 @ 21:53:07

Önskar jag alla nya och gamla läsare, hoppas ni får ett bra 2010.

På torsdag åker vi och parar Etna ;-) Hoppas på fina valpar.
Snart blir det ut och fyra av lite raketer, de andra står inne och tittar för det är så kallt för barnen att vara ute nu.
Jag har fått hem min trasiga bil nu, lyckades få igång firmabilen så jag kunde bogsera hem den så ny är kylaren på upptining, blandade 50% glykol och 50% Vatten men det räcker inte för det jag hade blandat i dunken var fryst :-( så nu har jag blandat 60% Glykol och 40% vatten och det verkar funka bra ;-)
På måndag eller tisdag kan jag hämta hem min nya bil, säljer nog volvon då..
Kram

Illamående

Kommentarer (0)

2009-12-28 @ 06:17:08

Vaknar av illamående hoppas inte att det är magsjuka bara. Ska snart till jobbet, jobbat mycket nu jag har i stort sett bara varit ledig igår söndag på hela veckan eftersom plogningen tog 12 timmar fre-lörd dessutom går strömmen lite titt som tätt så jag får ner till jobbet om nätterna och slå på kraftverket. Tänkte jag skulle ta en sem dag eller två efter nyår det kan behövas.
Det snöar igen, hoppas inte det blir så mycket av det vi har ju fått en halvmeter snö redan och jag tycker att det räcker nu.
Fick bild på min valp för någon dag sedan, så söt. Ska ta med Anki och åka dit och kika den 16 Januari för då är hon såpass att hon kan åka bil och dessutom så har jag fått hem min "nya" bil så det blir bra!
Dags att väcka Michelle och åka till dagis..
Kramen

Ploga

Kommentarer (0)

2009-12-26 @ 11:04:43

Men vad snö det kommit, å mer kommer det också.. Har plogat ca 10 tim sedan igår em och i morse klev jag upp kl 5 för att ploga.. Haha o snart e det dags igen, nästan så snökedjorna skulle behövas men det får la gå ändå ;-)
Det tar ju alldrig slut...*s*
Till råga på allt så gick strömmen 2ggr inatt så jag fick dra till jobbet o slå på reservagg..
Så 4 timmar sov jag inatt ;-) Får lägga mig tidigt ikväll. Ska skjutsa syrran till bussen vid 16. Imorgon ska jag upp till Kil och hälsa på min moster och gå en vända till mormors grav.

GOD JUL

Kommentarer (0)

2009-12-24 @ 06:21:13

Vill önska alla mina bloggläsare en riktigt God Jul. Har varit lite slarvig på sistone att blogga. Ska strax till jobbet, jag fick turen att få vara i betäckningen och seminera, det brukar chefen göra annars så jag blev glad när jag fick göra det.

Blev lite förbannad på chefen igår, han gapade och skrek för jag råkade stänga en grind på fel sätt, sedan muttrade han något när jag inte startat bilen på rasten när jag var ute och rökte.. Men sån accepterar jag jävlar i det inte, man behöver inte vara spydig och bete sig som ett svin mot sina medarbetare och därför sa jag ifrån på skarpen.
Sen var det bra igen och vi kom iväg för att vaccinera suggorna ute på en satelit ;-)
Nu på fm kommer min moster, syrran kom igår.
När jag slutar på jobbet lär jag ner till affären och handla det sista, tur att ICA har öppet till 15
Å så har jag inte slagit in alla julklapparna än heller ;-) Hahaha ja jag har ju en del att göra idag!
Kram

Välkommen till Världen!

Kommentarer (3)

2009-12-17 @ 16:57:09

Vår lille man ;-)
Namn: Wikingchidobs Ulex
Född: 20091211
Ras: Schäfer
Vi syns snart grabben... *s* Puss på nosen!

Bakat med dottern

Kommentarer (0)

2009-12-13 @ 21:57:40

Japp, jag och Michelle har bakat pepparkakor idag, hon tycker det är gööör kul ;-) Var på julbord med jobbet igår, ingen succé kanske för det första man fick höra när vi kom dit var att barn minsann inte var välkomna på kvällstid för det kan lätt bli lite livligt bland de vuxna, sen började minstingen att gråta efter att ha blivit rädd när det var en som snubblade över hennes stol, då kom de och sa till oss att barnen får inte skrika för det stör de andra gärsterna... Men vaddå? Det är ok att vuxna människor gapar och skriker och bär sig åt men ett litet barn får inte bli ledset för då får man gå ut??? Fattar nada ärligt talat. Hade ingen större lust att stanna kvar där men eftersom jobbet var så snälla och bjöd på julbordet så stannade vi kvar.
Har jobbat i helgen och det har gått bra, började 6 i morse skrapade och strödde åt suggorna i stora stallet, sen gick frugan ner och stängde in betäckningen så jag kunde titta på lucia på tv, det har jag gjort så länge jag kan minnas så det ville jag inte missa *s*
Går och väntar på att vår valp ska födas, tiken är på dygn 60 idag om jag har räknat rätt så snart är de födda, det ska bli en hanvalp för vår del och namnet blir Ulex för vi fick komma på egna namn om vi ville, det är en bra kombination och jag tror att det blir en superbra hund jag kommer att få träna och tävla med, hoppas naturligtvis på IPO och givetvis ska den Koras, men det är ju långt fram ännu...
Vår schäfertik har ännu inte kommit i löp.
Imorgon är jag ledig, skönt efter att ha jobbat så mycket, det är ju lite som måste hinnas med här hemma också nu till jul och så får vi ju hem folk med ;-)
Ja det var lite nytt härifrån!
Kram

Sketa kul

Kommentarer (0)

2009-12-12 @ 06:15:25

Hahaha var hos min vännina Anki igår och kollade på filmen Twilight, det är en vampyrfilm.. lite seg men rätt ok faktiskt, nu vänrat vi bara på 2 an också.

Ankis grabbar var ute och lekte med bilen på gärdet, först fick de bensinstopp och sen körde de fast.. meeen vad synd då *s* Den hörs rätt bra den bilen!
Hoppas vi kan se en film på söndag, för sen åker Anki iväg till OP på måndag, hoppas allt går bra med OP
Nu ska jag iväg till jobbet å fixa mina grisar *s* älskar verkligen de där djuren, har t o m fått svårt att äta griskött eftersom jag ibland funderar över om det är en ifrån oss..
I em kommer det en som ska hälsa på Elof, hoppas han får följa med honom hem, den karln visste iaf nästan vart vi bodde för han har tydligen en syster som bor här i Övergården.. haha världen är liten ibland!
Kram

Trött

Kommentarer (0)

2009-12-09 @ 06:32:15

Idag är jag jättetrött, jobbar mycket nu. Hoppas att vara ledig på måndag annars får jag jobba 17 dagar i sträck och det är lite drygt jag menar man har ju ett liv också och inte bara ett jobb ;-)

Vi ska köpa valp från i kennel i Strömsholm, väntar bara på att tiken ska valpa, hon är på 56 dygn idag så snart nog är det dags. Det blir en hanvalp för vår del *s* spännande att se hur han kommer att se ut. Han ska få heta Ulex iallafall..
Nä nu e det hög tid att fixa matlådan och dra till jobbet.
Vink vink   

bloglovin